Winnaars Duurzaamheidsprijs Molenlanden 2022

Afgelopen dinsdag heeft de bekendmaking van de winnaars van de Duurzaamheidsprijs Molenlanden 2022 plaatsgevonden. Het was een mooie, inspirerende en gezellige bijeenkomst. Uit de drie, door de jury genomineerde inzendingen, hebben de inwoners van Molenlanden hun favoriete inzending gekozen. Graag willen we de winnaars aan jullie bekend maken

In de categorie ‘Jeugd t/m 21 jaar’ is de Groen van Prinstererschool uit Oud Alblas met Plantje hier, Plantje daar als winnaar uit de bus gekomen. 

Winnaars duurzaamheidsprijs t/m 21 jaar
Winnaars duurzaamheidsprijs t/m 21 jaar

In de categorie ‘burgerinitiatieven / non-profit is de winnaar geworden Ruilen bij Rosita uit Giessenburg.

Winnaars burgerinitiatieven / non-profit
Winnaars burgerinitiatieven / non-profit

En ten slotte de categorie ‘ondernemers’, hier bleek Lars van Diejen met Leaf it, zelfvoorzienende plantenbak de winnaar.

Winnaars categorie ‘ondernemers’
Winnaars categorie ‘ondernemers’

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun inspirerende bijdrage aan de Duurzaamheidsprijs Molenlanden 2022. De weg naar een duurzame toekomst doen we met z’n allen! Daarom zijn we ontzettend blij met jullie!

Ook willen we iedereen die heeft gestemd op hun favoriete inzending hartelijk danken. Voor nu wensen wij jullie hele fijne feestdagen en kijken uit naar een mooi, gezond en duurzaam 2023!

Namens de Gemeente Molenlanden en Stichting BlauwZaam