Speurtocht voor kinderen in Giessenburg

(Her)Ken jij de vogels?
Stichting Duurzaam Molenlanden heeft park Doetactief omgetoverd tot een waar vogelparadijs, maar dan met een twist! Geen echte vogels, maar prachtige ijzeren exemplaren zitten in de bomen en op andere verborgen plekjes in het park. En het beste van alles? Jij kunt ze allemaal vinden!

Op de website van Duurzaam Molenlanden (https://www.duurzaammolenlanden.nl/initiatief_/speuren-in-park-doetaktief-in-giessenburg/) download je een plattegrond die je de weg wijst naar de verschillende ijzeren vogels. Deze kunstwerken zijn slim verstopt langs de geasfalteerde paden van het park, waardoor je ze gemakkelijk kunt spotten tijdens je zoektocht.
Prijsvraag
Maar dat is nog niet alles! Naast het plezier van het vinden van deze unieke vogels, maak je ook kans op een geweldige prijs. Stichting Duurzaam Molenlanden verloot dit jaar namelijk op vier momenten een prachtig vogelhuisje onder alle deelnemers die de juiste namen van de ijzeren vogels weten te vertellen.

Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Ga op pad, ontdek de geheimen van Park Doetactief en wie weet win jij wel zo'n fantastisch vogelhuisje! Veel zoekplezier!