Doe-Het-Zelf Actie

Algemeen

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren, vooral gezien de huidige energieprijzen. Goede isolatie zorgt ervoor dat je minder hoeft te stoken om je woning warm te houden. Om het isoleren voor jou makkelijker te maken, organiseert de gemeente Molenlanden in samenwerking met het Regionaal Energieloket verschillende isolatieacties, waaronder een Collectieve Inkoopactie voor Isolatie en Glas, en een Doe-Het-Zelf Actie.

Doe-het-zelf kadokaarten van €750 beschikbaar voor isolerend materiaal 

78% van de woningeigenaren klust regelmatig in huis. Van deze groep geeft bijna de helft aan ook bereid te zijn zelf te isoleren. Daarom stelt de gemeente kadokaarten beschikbaar voor isolatiemateriaal.

Kan ik een Doe-Het-Zelf Kadokaart ontvangen? 
Heb je een brief ontvangen van de gemeente met een unieke woningscode?  Ben je een woningeigenaar? Is de WOZ-waarde van je huis €429.300 of minder? En, is de energielabel van je woning D, E, F of G? Dan kom je in aanmerking voor een Kadokaart!

Vraag jouw kadokaart aan in 4 stappen:

  1. Ga naar https://regionaalenergieloket.nl/isolatieacties/doe-het-zelf-kadokaart  
  2. Klik op de knop ‘Kadokaart aanvragen’
  3. Vul jouw unieke woningcode en postcode in
  4. Je ontvangt binnen 2 weken per post de kadokaart en meer informatie over het inwisselen.

Goed om te weten
De Kadokaart kan zowel online als in de winkel ingewisseld worden bij verschillende bedrijven zoals Gamma, Praxis of Karwei. De kadokaart kan uitsluitend ingewisseld worden voor isolatiemateriaal.

Online Informatieavond
Voor meer informatie over de Doe-Het-Zelf actie, kun je via deze link de Webinar terug kijken: regionaalenergieloket.nl/isolatieacties/doe-het-zelf-kadokaart

Tip: Doe de gratis HuisScan op www.regionaalenergieloket.nl/huisscan(link is extern) en bepaal gemakkelijk welk onderdeel van jouw huis je wilt isoleren.

Illustratie afbeelding van de Doe-Het-Zelf kadokaart

Meer informatie of vragen? 

Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of bel via 088 525 4110.